Over (Post van) Suus

Mijn naam is eigenlijk Suzanna, maar noem me maar Suus, dat klinkt persoonlijker. 

Mijn liefde voor (post)kaarten is ontstaan in een kliniek. Ik maak er dan ook geen geheim van dat ik in mijn pubertijd heel veel muren in de psychiatrie heb gezien. Witte, kale muren, ramen die open konden op een kier. 
Soms, dagen, soms weken, soms maanden, soms nóg langer.
Mijn favoriete moment van de dag was het moment dat de begeleiding naar de receptie ging om te kijken of er post was.
In het begin stalde ik die uit op mijn bureau, bovenop de kast en in de vensterbank. Toen dat allemaal vol was ging ik verder op de muur. Perfect, postkaarten op de muur. De kneedgumfabriek was blij met me en zo waren de muren ook niet langer meer kaal.

Iedereen die mij een kaartje stuurde, kreeg er ook eentje terug. Ik vond het fijn de verbinding te voelen. Motivatie, een hart onder de riem, steun, er werd écht aan mij gedacht. Alle kaarten heb ik nog steeds bewaard. Het zijn 2 dozen vol geworden.

Sinds een tijd weet ik dat PTSS 'het monster' in mijn hoofd is. En ik kan zeggen dat ik wel redelijk aan het herstellen ben (daar doe ik mijn uiterste best voor) maar genezen zal ik nooit. Dat is ruk. 

Wel maakt het dat ik van mijn hobby mijn passie kan maken.

Postkaarten "ontwerpen" en post versturen.
Het digitaal ontwerpen doet At7Design voor mij. 

Een bestelling die jij doet, is dus niet alleen voor jou een feestje, maar ook voor mij! Het is voor mij echt een feestje om jouw bestelling in te mogen pakken en te mogen verzenden door heel Nederland.

Via Instagram @PostvanSuus kun je dagelijks een kijkje nemen achter de schermen van Post van Suus en ook op Facebook kun je mij volgen. Zie ik je daar?

 

Lieve groet,

Suus

 

 

 

 

 

© 2019 - 2023 Post van Suus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel